Belföld

A Mi Hazánk elnöke beleállt Bayer Zsoltba

Ha a szart felteszed a polcra, egyből lekvárnak képzeli magát.

A vadhajtások híroldal által reklámozott Mi Hazánk Mozgalom elnöke felháborodott TikTok-videóban botránynak nevezte, hogy a Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások kaphatnak szállást.
„Sziasztok! Éppen akcióban vagyunk. Üldözzük ezt a nagy buszt, ami tele van tömve indiai vendégmunkásokkal” – kezdte videóját leánykori nevén Toth László, és valóban látszik, hogy egy buszt követ, személyautójából kamerázva a járművet, elmondása szerint a Bakony egyik sűrű erdőjében.

A párt elnöke meg is kérdezett angolul egy indiai férfit arról, hogy a parkban lakik és hazánkban dolgozik-e, amire igenlő választ kapott. Egy másik, szintén indiai férfit jövőbeni terveiről faggatta, és arról, hogy vissza fog-e térni Indiába, vagy Magyarországon marad. A válaszból kiderült, hogy 8–9 hónapja lakik hazánkban, ám mivel a vízuma két évig érvényes, akkor két hónapra haza kell térnie Indiába, de utána visszajön, tervei szerint 10 évre, mert Magyarország jó hely.

Majd jött a baloldalt megszégyenítő „fideszezés”, mondván ez a videó volt a Mi Hazánk Mozgalom a „Fidesz titkait leleplező sorozatának” legújabb része.

Azt hiszem, ez a legdurvább az összes eddigi közül. Ez csak egy ízelítő volt erről az irgalmatlanul nagy botrányról – zárta egyelőre mondandóját a TikTokon.

A Mi Hazánk elnöke a felvétel tanúsága szerint azt sérelmezte, hogy egy olyan parkban kapnak lakhatási lehetőséget az indiai vendégmunkások, amelyet a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolt meg – mint fogalmazott – „magyar adófizetők pénzéből, 350 millió forintból”.

Majd beleállt Bayer Zsoltba. A pártelnök  felhívta a figyelmet, hogy az alapítvány Bayer Zsolt nevéhez IS kötődik, aki jelenleg is a kuratórium egyik tagja, és korábban a kuratórium elnöke volt.

Volt. Mondjuk ő meg gyurcsányékkal tüntetett amikor lyobbikos volt, előtte meg a rendőrautóban ült amikor 2006-ban gyurcsány miatt a szurkolók ostromolták a TV-székházat.

„Így aztán nem csoda, ha a fideszes kormány sok szász millió forinttal támogatja folyamatosan az alapítványt, ami a tulajdonosa a Nagy-Magyarország Parknak, aminek az lenne a feladata, hogy Trianonnal, a magyar történelemmel megismertesse a magyar fiatalokat, a magyarokat a Kárpát-medencéből, és számukra itt akár szálláslehetőséget biztosítson” – vélekedett Toroczkai László, amiben talán még igaza is lenne, ha nem így tálalná.

Videó itt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább