Belföld

A krumpliosztás, amiben jobban teljesít a baloldal

Hadházy Ákos krumpliosztást emleget, mert egy burgonyavásár közelében volt egy fideszes stand Miskolcon.

“A Fidesz Miskolcon krumplis zsákokkal akarja megállítani a volt miniszterelnököt és a jelenlegi főpolgármestert.”
(Olcsó krumpli vásár, mellette stopgyurcsánymegkarácsony stand, Miskolc, Bulgárföldi inkubátorház parkolója)” írja a lódoktor a Facebook posztjában.

 

Rengetegszer hallottuk az utóbbi időkben, hogy az emberek az ingyen krumpli miatt szavaznak csak a Fideszre, több millió kormánypárti szavazók megsértve ezzel. Eközben a baloldal bukott le számos alkalommal krumpli, alma és egyéb élelmiszer osztásával.

Már a 2018-as választások előtt is több ilyen hírrel találkoztunk, például Makkosházáról, ahol a baloldal paprikást osztogatott a rá szavazóknak és a hab a tortán az volt, hogy romlott volt, ezért a beszámolók szerint sokan rosszul is lettek a kampányétel után.

 

 

Szintén sok képet láthattunk a Facebookon, ahol Kunhalmi Ágnes almát oszt teherautóról, Gyurcsány Ferenc és Vadai pedig krumplit osztogat.

Ezután jött a szerencsi időközi választás, ahol a baloldal támogatta Jobbik próbált trükközni. Krumpliszsákokat címkéztek fel Koncz Zsófia matricákkal, hogy megpróbálják ezzel lejárati a fideszes indulót, de mielőtt megtehették volna lebuktak itt is.

Végül eljött az előválasztás, ahol egy fővárosi stand mellett szintén megjelent a burgonyosztás, ráadásul beszámolók szerint is is sikerült romlott burgonyával ösztönözni a baloldali szavazókat.

Illene először magukba nézniük több millió ember sértegetése helyett.

 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább