Külföld

A kórházi vécében fogdosta a 90 éves kerekesszékes nőt az iraki migráns

Németország, Drezda…

Megdöbbentető eset: egy 90 éves mozgássérült özvegyet szexuálisan bántalmazott egy 33 éves iraki a helyi kórház sürgősségi osztályának WC-jében. A migráns ellen jelenleg a drezdai bíróságon folyik eljárás.

Az ügyészség állítása szerint az iraki Munthar Al L. követte az idős nőt a vécére, és ott súlyosan bántalmazta – Lorenz Haase vezető ügyész szerint “szándékos testi sértéssel elkövetett nemi erőszak” történt.

A nő, aki egy idősek otthonában él, egy esés után került a sürgősségi osztályra, hogy megröntgenezzék. A váróteremből ki akart menni a WC-re: “Az ajtóban valaki hirtelen meglökte a kerekesszéket, és a WC-re tett. Először azt hittem, hogy egy nővér. De amikor szótlanul a lábam közé dörzsölte a kezét, és a mellkasomat tapogatta, megijedtem.”

A Bild szerint az iraki az idős hölgy nemi szervét fogdosta. A hatóság meg akarta kímélni az özvegyet attól, hogy a bíróságon kelljen tanúskodnia; meghallgatása videón keresztül történik.

A vádlott aki Gorbitzban él, ártatlannak vallotta magát, és mindent tagadott: “Hazudik! Segíteni akartam, csak a vécére emeltem.”

Az iraki azonban elismerte, hogy részeg volt és nem mindenre emlékszik, mert azon a napon is, ahogyan minden nap,  nyolc sört és egy üveg ouzót megivott.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább