Uncategorized

A kisvárdai jobbikos jelölt szerint nem voltak ott Márki-Zay kampányrendezvényén

olvasási idő:41 másodperc
Pedig Márki-Zay ezt állította az eseményen.

„Itt vannak velünk azok a jobbikos alapszervezetek, amelyek a pártvezetés tartózkodó álláspontja mellett is kimondták azt, hogy engem támogatnak, Keszthelytől Kisvárdáig. Számítok a jobbikos szavazatokra is” – mondta Márki-Zay Péter vasárnap tartott kampánynyitó rendezvényén.

A kisvárdai székhelyű, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3-as választókerületben az előválasztáson győztes jobbikos jelölt, Tóth Viktor azonban közösségi oldalán cáfolta Márki-Zayt. Mint írja:

„Többen is jelezték felém, hogy Márki-Zay Péter fővárosi nagygyűlésen az hangzott el, hogy a kisvárdai Jobbik is jelen van a rendezvényen. A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy a valóság az, hogy sem én, sem a választókerületünk jobbikos alapszervezeteinek tagjai nem vettek részt a kampányeseményen. Ezt a döntésünket és a valóságot pedig mindenkinek illendő lenne elfogadnia.”

Tóth elismételte: a Jobbik azt fogja támogatni, aki győztesen kerül ki az előválasztási versenyből.

(Index)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább