Külföld

A kisbabája „fehér férfi”, ezért segít neki, hogy ha felnő, ne legyen „szörnyű”

olvasási idő:2 perc, 2 másodperc

Különböző antirasszista és elfogadásra érzékenyítő könyveket vásárolt néhány hónapos kisbabájának egy nő, hogy ha felnő, ne legyen „szörnyű” fehér férfi.

Egy nő úgy gondolta, néhány hónapos kisbabájának már most különböző antirasszista és elfogadásra érzékenyítő könyveket kell vásárolnia, azokból tanítva őt, hogyha felnő, ne váljon „szörnyű” fehér férfivé. Az esetről és a könyvekről a nő közösségi média oldalára posztolt egy videót.

Egyre jobban begyűrűznek a különböző liberális ideológiák a gyereknevelésbe: az antirasszizmusról és gender-ideológiáról szóló gyerekkönyvek, dalok és mesék mind ezt a folyamatot erősítik.

Egy fehér nő arról számolt be a TikTok-on, hogy milyen elfogadásra nevelő könyveket vásárolt néhány hónapos kisbabájának – közölte a v4na.com

„Ahogy láthatjátok, a fiam egy fehér férfi. Szóval ezért itt van pár könyv, amit vettem, hogy megelőzzem, hogy ha felnő, akkor szörnyű legyen”– fogalmaz a videó elején az anyuka, aki ezután bemutatja a könyveket, melyek legtöbbje az elfogadásra, és a nemek közti egyenlőségre nevel.

Ugyanakkor a videó megosztotta a kommentelőket, mert sokan úgy vélik, az anyuka eredendően rossznak tartja gyermekét, amiért ő egy „fehér férfi”. Többen megjegyezték, hogy minden gyereket meg kell tanítani az alapvető tiszteletre mások felé, függetlenül a bőrszínétől vagy a nemétől.

Nem rég egy másik videó is felborzolta a kedélyeket. Egy kisfiú szülei ugyanis úgy döntöttek, hogy úgy tanítják meg a gyereknek az ábécét, hogy ahhoz segítségül hívják Matt Webb két éve megjelent könyvét, amelynek a címe The GayBCs, azaz Meleg ábécé. Ebben az egyes betűkhöz a genderideológiának megfelelő szavakat társítottak. Az azóta már eltávolított videón ezeket mondta fel kívülről a kisgyerek – olvasható a weboldalon.

A könyvben a B betű a biszexualitást jelöli, az E az egyenlőséget, a Q a queer létet, az L a leszbikusokat, és így tovább. A könyvet olvasó gyerekről szóló felvételen többen is felháborodtak, hiszen a kisfiú már egészen kicsi korában a genderideológiáról tanul így, amivel sokan nem értenek egyet, egyenesen agymosásnak tartják.

Szintén felháborodást váltott ki az emberekről az a videó, amelyen jóformán azt magyarázzák be a felnőttek a kisgyereknek, hogy ő transznemű. A gyerek mellett valószínűleg az egyik szülője ül, aki bár nőnek néz ki, férfias hangon beszél, így a jelek szerint ő maga is transznemű lehet. A kislányt olyan alapok mentén nyilvánítják transznemű fiúnak a szülei, hogy inkább a fiús játékokat szereti. (V4NA)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább