Kiemelt Külföld

A Kellogg’s LMBTQ témájú gabonapelyheket ad a „Pride ünnepére”

Szivárványos szív alakú darabokkal…

A Kellogg’s bejelentette, hogy a GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) médiafigyelő szervezettel összefogva limitált kiadású, pride témájú gabonapelyhet dob piacra májusban Together with Pride néven, így köszöntve a júniusban kezdődő nemzetközi Pride Hónapot.

A szív alakú gabonapelyhek a szivárvány színeiben tündökölnek, és ha mindez nem lenne elég, a reggeli finomság ehető csillámot is tartalmaz! A termék kizárólag az Egyesült Államokban lesz kapható.

A Kellogg’s felajánlotta, hogy minden eladott doboz után három dollárt adományoz az LMBTQ-szervezetnek a projektjei támogatásához. A szivárványos gabonapehely egyébként már szinte hagyomány, már tavalyelőtt is hasonló kooperációra került sor,  amikor cég különleges kiadással készült, összegyűjtötte a legnépszerűbb termékeit – a Corn Flakes-t, a Frosties-t, a Froot Loops-ot, a Rice Krispies-t, a Raisin Brant és a Frosted Mini-Wheats-et -, hogy egy nagy, színes kiadásba csomagolhassa őket. A cég akkor 50 ezer dollárt adományozott a GLAAD nevű LMBTQ jótékonysági szervezetnek.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább