Sport

A Juventus januárban konkrét ajánlatot tehet Szalai Attiláért

olvasási idő:52 másodperc

A Juventus is harcba szállt Szalai Attiláért – sajtóhír

Tavasszal összeállhat a Chiellini, Bonucci, Szalai védőhármas.

Szalai Attila 2021 januárjában igazolt a török Fenerbahcéhoz, ám szinte azóta folyamatosan bombázzák európai topcsapatok: az elmúlt hónapokban már lehetett olvasni (a teljesség igénye nélkül) a Milan, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Leicester City és az Aston Villa és a West Ham United érdeklődéséről is.

Az olasz Calciomercato információi alapján az olasz rekordbajnok, nevesül a Juventus is beszállt a küzdelembe, s januárban konkrét ajánlatot is tehet az isztambuli klubnak a magyar válogatott védő játékjogáért. A lap szerint Szalai az nyári labdarúgó Európa-bajnokságon vonta magára torinói klub figyelmét, amely azóta is kitartóan követi a teljesítményét.

Szalai Attila épp a napokban nyilatkozott egy táplálékkiegészítőket gyártó cégnek, amelyben azt mondta, megtisztelőnek tartja a topcsapatok érdeklődését, de a kérőkkel egyelőre nem foglalkozik.

A 23 esztendős játékos szerződése 2025-ig érvényes a Fenerbahcénál, a transfermarkt.com 11 millió euróra taksálja az értékét, ám az isztambuli klub csak 20 millió körüli ajánlat esetén hajlandó megválni a magyar futballistától.

Kép: Mandiner,
Forrás: m4sport.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább