Öko

A hírhedt trófeavadászt agyonlőtték Dél-Afrikában

Holtan találták Limpopóban Riaan Naude-t (55), egy dél-afrikai trófeavadászt, aki százával ölte meg a vadon élő állatokat, sportnak nevezve tettét.

Naude-t állítólag az autója mellett találták meg. Állítólag azért tért le az útról, mert túlmelegedett a járműve. Az autójában két vadászpuskát, ruhákat, vizet, whiskyt és pizsamát találtak a helyi Maroela Media szerint .

Egy szarvasmarhapásztor szerint egy fehér Nissan kisteherautó állt meg Riaan Naude mellett, állítólag két férfi ült benne, egyikük közelről lőtt Naude-ra. A Heritage Protection Group (HPG) non-profit bűnüldöző szervezet szerint a két férfi láthatóan csak egy pisztolyt lopott, majd elmenekültek. A gyilkosság indítéka még nem ismert.

Riaan Naude vezette a Pro Hunt Africa céget, és sok veszélyeztetett fajhoz tartozó állatot is megöltek. A trófeavadász szívesen pózolt vadászvendégeivel és a lelőtt zsákmányaikkal a közösségi oldalakon .

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább