Kiemelt Külföld

A heteroszexuálisokat diszkriminálják mai társadalmunkban

olvasási idő:1 perc, 33 másodperc

Homofób melegnek tartják az olasz drag queent…

“A melegeknek is toleránsnak kell lenniük”, mondta a Liberonak adott interjújában Olaszország egyik népszerű drag queenje, Mauro Coruzzi (Platinette).

Coruzzi gyakran válik az LMBTQ-szervezetek céltáblájává azért, mert nem akar politikailag korrekt lenni, és kimondja amit gondol a társadalomról. “Ma homofób melegnek neveznek azok, akiknek már születésük előtt harcoltam a melegek társadalmi elfogadásáért”, mondta. Véleménye szerint, a nemi identitás ideológiaként való kezelése egy olyan probléma, ami mindenkit érint, és rontja a szexuális kisebbségek megítélését, az erőszakosság miatt.

“A hetvenes években léptem fel először egy transzvesztita csoporttal és paradicsommal dobáltak meg a Festival dell’Unitàn, amikor még külvárosi showgirl voltam. Most, hogy már ilyenről szó sincs, el kell mondanom, hogy nem megnyertük a harcot a szexuális kisebbségek jogaiért, hanem méltósághoz jutottunk végre. Engem az LMBTQ-szervezetek rendszeresen keresztre akarnak feszíteni, mert nem akarok politikailag korrekt lenni, én azt akarom, hogy bármikor ‘lekurvázhassam’ magam, és azt mondhassam, a legnagyobb erotikus álmom egy heteroszexuális férfi meghódítása, anélkül, hogy egy tucat civil szervezet ne támadjon le homofóbia vádjával”, mondta Coruzzi.

Az előadóművész a gender elmélet iskolai terjesztésével sem ért egyet.

“A gender elmélet beillesztése az iskolai tantervekbe erőszak a heteroszexuálisokkal szemben, és nagyobb problémákhoz vezet, mint a béranyaság, mivel az iskolákban egy világnézetet tanítanak a gyermekeknek akiket ez összezavarhat”, fejtette ki véleményét.

A szexuális kisebbségek védelmével kapcsolatos olasz törvénytervezettel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte “nem egy törvény fogja befolyásolni, hogy a társadalom mennyire fogadja el a legkülönbözőbb szexuális irányultságokat, inkább a szexuális kisebbségek viselkedésére kellene koncentrálni”.

“Ha a meleg párok egyenlőséget akarnak, akkor miért nem harcolnak az örökbefogadásért a béranyaság helyett, ami szerintem a nők elleni erőszak intézményesített megtestesülése. Egyenlőség-e egy transz számára, hogy a nőkkel versenyezhet az olimpián? Mindennek van határa, és az egyenlőségnek is. A természetnek is megvannak a maga törvényei, nem támogatom, hogy a transznemű nők a született nőkkel versenyezzenek”, mondta a transznemű előadó. (V4NA hírügynökség)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább