Belföld

A Háttér Társaság feloszlatását kezdeményezte Gaudi és Barcsa-Turner a gyanúsítotti kihallgatáson

Már nem is csak előkészülete, hanem megvalósult közösség tagja elleni erőszak a gyanú Barcsa-Turner Gáborral (HVIM társelnök) szemben, amiért egy vármegyés szervezésű, ’56-os hagyományőrző, interaktív rendezvény plakátján szerepelt többek között az LMBTQP zászló elégetésének szándéka.

A kikért iratokból egyértelmű, hogy az ügyészség rendelte el kétszer is a nyomozás folytatását, majd a meggyanúsítást is, illetve, hogy titkosszolgálati módszerekkel (!) is nyomoztak egy ’56-os rendezvény kapcsán, amivel hozzájárulnak az autentikus, ’50-es évek hangulatának megidézéséhez. Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője, az ügyben az igazságot képviselő ügyvéd, illetve Barcsa-Turner Gábor kezdeményezték a feljelentő szervezet, a Háttér Társaság törvényességi ellenőrzését, végső soron a feloszlatását.

Teljesen abszurd fordulatokat vesz a 2019-es, Vármegyés, ’56-os témájú megemlékezés ügye. Olyan, mintha Magyarországon is működne egy “deep state”, ami szembemegy a regnáló kormánypárt azon szándékával, hogy az LMBTQP-lobbit visszaszorítsák: hiába a hagyományos családmodell védelme, hiába a transzneműség adminisztratív tiltása, hiába az örökbefogadásnak álcázott gyermekmegrontás lehetőségeinek szűkítése, az alsóbb eljáró szervek, helyi hivatalok még a véleménynyilvánítás szabadságának alapjogával is szembeszállnak a lobbi védelme érdekében. Egyértelmű, hogy akkor sem lenne bűncselekmény, sem szabálysértés az LMBTQP-lobbi zászlójának elégetése, ha mellesleg az Alaptörvény szellemisége, tehát a jogalkotó szándéka támogató is lenne az LMBTQP-ideológiával. Azonban jelenleg a Fidesz-kormány felismerve a veszélyt, még az Alaptörvényt is módosította a lobbi egyes aspektusainak visszaszorítása érdekében. A jog tényleges alkalmazói, tehát a végrehajtók úgy viselkednek, mintha a Háttér Társaság jogértelmezését (utasításait?!) fogadnák el, mint ebben az ügyben is. Az is vérlázító, hogy az orbáni “hagyják békén a gyermekeinket” kijelentést figyelmen kívül hagyva folytathatnak úgynevezett “érzékenyítéseket” a felsőoktatásban, sőt, középiskolákban is.

Az LMBTQP ideológia egyenes folytatása a kommunizmusnak, hiszen ugyanúgy az ateista materializmus talaján áll és tagadja a magasabb identitásokat. A bolsevik diktatúrában a “munkásosztályra” való hivatkozással egyenlősítettek erőszakkal mindent és mindenkit, most az “ugyanolyan emberek” jelszava alatt tagadják meg Istent és a hazát, tehát a vallási és nemzeti identitást, sőt, a nemi identitást is semmibe veszik. Így kerültek rá egy ’56-os plakátra, mint a jelenkor kialakuló véleménydiktatúrájának az uralkodó ideológiája. Az LMBTQP lobbi és ideológia képviselői politikai szereplők, akik a homoszexuális embereket használják pajzsként, az ő állítólagos jogvédelmüket látják el, de valódi céljuk a társadalomrombolás. Mint politikai szereplők, politikai aktorok tűrni kötelesek, ha találkoznak egy ellentétes véleménnyel. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy minden platformon üldözik a normalitáspártiak véleményét, tehát az igazán elnyomottak és védelemre szorulók a tradicionális értékeket képviselők.

Barcsa-Turner Gábor ellen zajló ezen eljárás is már messziről sántít, kezdve azzal, hogy az iratokból az is kiderül, hogy a konkrét helyszín meghirdetése ismeretének hiányában, nyilván titkosszolgálati módszerekkel és felsőbb utasításra előzetes terepszemlét tartottak a helyszínen, illetve az eseményt közben megfigyelhették. Egyébként elismerve, hogy a nyilvánosság elől elzárt magánterületen lett megtartva az esemény, ahova belátni se nagyon lehet. De mégis kinek jut eszébe egy ilyen intézkedés egy politikai esemény, egy törvényesen bejegyzett civil szervezettel szemben, ráadásul ’56 kapcsán? A hagyományőrző esemény olyan jól sikerült, hogy a rendőrség is megidézte azokat a bizonyos ’50-es éveket. Vajon honnan érkezett és milyen információ, ha nem a lakosságtól? És milyen intézkedést foganatosítottak, aminek során megállapították, hogy mi történt?!

Szintén nem szokványos, hogy míg a rendőrség kétszer is lezárta az ügyet, addig az ügyészség ragaszkodott a nyomozás lefolytatásához és ennek során Barcsa-Turner Gábor tanúként történt kihallgatáshoz, majd a nyomozást megszüntető rendőrségi határozat ellenére is az ügyészség elrendelte a vármegyés vezető meggyanúsítását, amelyre sor is került.

A tanúkihallgatáson és a gyanúsítotti kihallgatáson is felháborodásának adott hangot Barcsa-Turner Gábor, illetve kifejtette részletesen a normalitáspárti álláspontját. Dr. Gaudi-Nagy Tamás kiváló jogi érvekkel, panasszal élt a gyanúsítással szemben.

Mind a ketten kezdeményezték a Háttér Társaság törvényességi ellenőrzését és a feloszlatását, hiszen Alaptörvény-ellenes tevékenységet folytatnak, külföldről finanszírozva és támogatva, ezért a hatóságoknak az ő tevékenységüket kellene megvizsgálnia a hazafiak zaklatása helyett.
A kihallgatás jegyzőkönyvének érdemi része alább olvasható:

64 – Szent Korona Rádió

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább