Belföld

A gazdáknak magas árat, Márki-Zaynak sok pénzt adhat Bige László

Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér” – hangoztatta a százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali nagyvállalkozó, Bige László a HVG-nek adott interjújában, amelyet a Drót.info vett észre. Márki-Zay Péternek, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a szponzora a gazdáknak is üzent:

 

A régióban általánossá vált kényszerszünetek miatt súlyos áruhiány lesz, ami megjelenik a műtrágya árában is, és ezt ki akarjuk használni. 2022 januártól májusig nem az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz a műtrágya ára, hanem az, hogy kapsz-e, vagy nem kapsz, mert nem lesz áru.

 

Bige azonban nem állt meg itt, ugyanis közölte:

 

A műtrágyának nincs hatósági ára, senkinek semmi köze hozzá, milyen árat szabok meg.

 

Az idézetekből látható, hogy Bige László hangzatos kijelentésével mutatja meg érzéketlenségét a gazdák felé.

 

Bűncselekményt követ el a Spar, ha húsz–-negyven százalékos diszkonttal ad el termékeket? Most voltam Dubajban, sorban álltak a vevők a Louis Vuitton 70 százalékos akciója miatt, tán ez is bűn? Az egész szürreális, mert erre nincs törvény.

 

Nincs mese, hogy a jövő évi választásnak új tétje is van, amely pont megerősíti megerősíti az eddigieket. A magyar önrendelkezés megvédése, a baloldal hatalmon kívül tartása mellett most már azért is szavaznunk kell, hogy a törvények határok közé szorítsák a dubajozós Bigéket, és ne ők diktálják azokat – jegyezte meg a Drót.info.

Forrás: Magyar Nemzet

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább