Kiemelt Sport

A Fradi Tábor capoja: “Niedermüllerék egy undorító magyarellenes közeg”

olvasási idő:1 perc, 6 másodperc

A vezérszurkoló reagált a csúszómászó hányására…

Az írek elleni felkészülési mérkőzés után, a hatalomra törő gyurcsányista DK második embere hányta  Facebook oldalára véleményét, sérelmezve, hogy a magyar válogatott csapata nem vett részt a dorogos-sittes afroamerikai emlékére tartott BLM térdelésben. Íme egy hazaáruló csúszómászó:

Niedermüller Péter:  Az Index.hu arról tudósít, hogy ”A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a „Szép volt, fiúk!” elismerést.”. Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…

Rengeteg válasz komment érkezett, szinte kivétel nélkül mindenki a jó édes anyukájába küldte el a gyurcsányistát.

A Fradi Tábor vezérszurkolója, “capoja” sem tudta szó nélkül hagyni a csúszómászó hányását. Szavaival valószínűleg nem csak a Ferencváros tábora, hanem a komplett magyar szurkolói közösség is egyetért.

Hamberger Ádám:
Mindamellett, hogy a politika örök igazsága, miszerint “mindig van lejjebb”, azért csak meg tudja döbbenteni az embert néhanap ez az igazán undorító magyarellenes közeg, amit az Önök kis “demokratikus koalíciója” képvisel.
Esetleg akkor nem Magyarország fővárosában kellene “polgármesterkedni”.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy ezzel a politikai garnitúrával(jobban mondva sleppel), hogyan tud bárki, bármilyen közösséget vállalni magyarként, hazafiként.
Hányinger.
Magyar szurkolóként, ráadásul a hazai EB előtt néhány nappal, ilyen megnyilvánulást olvasni, rettenetesen felháborít!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább