Belföld

A DK-s ladyboy Homonnay: “a magyar focisták Orbán f@szát szopják”

olvasási idő:55 másodperc

Szerinte szégyent hoztak Magyarországra…

Az “ellenzéki oldalról”, már lassan minden megmondóember beleállt a magyar labdarúgó válogatott játékosaiba és a szurkolókba. Miért nem BLM térdelt a csapat, miért adott véleményt (kifütyülés) a szurkoló a véleményt adó (térdelő) ír játkosokat látva. A szokásos libsi ellentmondás.

Most a gyurcsány szó szerinti felszopója, a meleg közösség és a DK megmondó embere szólalt meg, hát persze, hogy beleállva

Ezt írja a Facebookon:

Elnökasszonyi kommüniké
A Magyar Labdarúgó Szövetség döntéséről, hogy a válogatott tagjai nem térdelnek le a meccs előtt.
Mély együttérzéssel fogadtam a hírt, hogy a Magyarországon méltán világhírű, közpénzekből és állami vállalatok mesés támogatásából hatalmas pénzeket akasztó, megvetésre sem érdemes magyar focisták nem térdelnek le az EB meccsek előtt, hiszen a szövetséggel együtt térdeltek már eleget, amikor Orbán f@szát szpkodták. Most is azt teszik. Nincs ezen semmi csodálkozni való. Ha tudnának focizni, nem kéne kurvának állniuk.
Puszi, Erzsi!
A hír az MLSZ döntéséről nem jutott volna el hozzám, ha a mai napon a taxis és a pizzafutár nem kérdezi meg Rómában Gergelyt, hogy a magyarok miért razzisti, azaz rasszisták. A tegnapi meccs szégyen és gyalázat volt. Magyarországra.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább