Belföld

A DK országos plakátkampányt indít arról, hogy Dobrev Klára majd megemeli mindenki bérét

Országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció “Orbán Viktor az árakat emeli, Dobrev Klára a béredet fogja emelni” szöveggel – jelentette be Barkóczi Balázs, a DK szóvivője, a párt országgyűlési képviselője vasárnap, online sajtótájékoztatón.

Hozzátette: az üzenetet elsősorban vidékre és a kisebb településekre viszik el.A magyaroknak tudniuk kell, hogy a megélhetési válságnak Orbán Viktor miniszterelnök az oka, és amíg az Orbán-kormány marad, maradni fog a válság is – mondta a DK szóvivője. Hangsúlyozta, mindenkinek tudnia kell, hogy nem kell így élni, van remény, mert van kormányzóképes alternatíva az országban, a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormány.

Magyarország bajban van, ezt érezni lehet minden bevásárlásnál. Az orbáni infláció alapjaiban kezdte ki a mindennapi megélhetést, a fizetések és a nyugdíjak évek óta nem tartanak lépést az Orbán-kormány áremeléseivel.

Az orbáni infláció most is a háromszorosa az egyszámjegyű európai inflációnak

– mondta Barkóczi Balázs.

(MTI)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább