Külföld

A Disney bemutatja az „első nyíltan meleg tini-románcot”

A Strange World című közelgő Disney-animációs filmben a stúdió egyik produkciós tervezője szerint „először lesz nyíltan meleg tinirománc egy játékfilmben”.

A Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union és Jaboukie Young-White főszereplésével készült rajzfilm a tervek szerint novemberben kerül bemutatásra. És a Variety beszámolója szerint többek között két tinédzser fiú közötti romantikus cselekményt is tartalmaz.

Matthieu Saghezchi,  animációs produkció vezetője megerősítette a melegrománcot a Twitteren , ahol azt írta: „ Láttam az első képeket a Disney  Strange World-ból … az első nyíltan meleg tini románc egy Disney filmben!!!

„A jelenet azt írja le, hogy a fiú (Ethan,) nagyon szégyenlős a fiúszerelme előtt, akinek az apja bejön, és azt mondja: nagyon örülök, hogy megismerhetlek! A fiam állandóan rólad beszél,  így még jobban zavarba hozza a fiút. Nagyon aranyos.”

A franciaországi Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon bejelentett film egy kalandorcsaládot követ, akik új világokba utaznak.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább