Belföld Sport

A balliberálisok pokoljárása volt ez az EB

Ez az Európa Bajnokság hatalmas pofon volt a balliberálisoknak…

Nálunk volt egyedül teltház, kitűnő szervezés, fantasztikus hangulat, himnusz, magyar lobogók, oroszlánként küzdő csapat és nagyszerű eredmények.

Ez roppantmód fájt nekik. Megpróbálták a fiúk teljesítményét lekicsinyíteni, hogy mit örülünk mi egy utolsó helynek, hogy miért állítunk be döntetlent győzelemnek? De tudják ők is, hogy ez felesleges erőfeszítés és el is engedték, mert ők is kénytelenek elismerni, hogy valóban jól teljesítettek a srácok és hogy ezzel nem tudják elvenni az örömünket..

Kerestek új támadás felületet. Ez az egyébként szintén csodálatos magyar szurkolótábor lett. Jött a rettegés, a nácizás. De a németországi nonstop vegzálás, provokálás ellenére sem tudtak semmi valamirevaló dolgot kicsikarni. Kis füttyszó és szinte ennyi. Persze még így is adagolják a híveiknek, hogy egy csürhe a szurkolótábor, hogy szégyent hoztak az országra, hogy kifütyülték a himnuszt, hogy karlendítés volt…

Én a meccset nézve pont a magyar himnusz alatt hallottam füttyszót, láttam szivárványos fiúkát berohanni, német játékosokat kimutogatni… Szóval hergelhetnek, de ez csak azt mutatja, hogy irtózatosan fáj nekik a siker, a nemzeti összetartás, ami összekovácsol és hitet ad, tudják hogy ez a nemzetgyilkos politikájuk ellen van, tudják hogy az Európai Egyesült Államok nevű szörnyeteg így még nehezebben tud felfalni minket magyarokat. Úgyhogy csak támadjatok, így tudjuk, hogy megint valami jó történt! Hajrá Magyarország!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább