Külföld

28 gyermek bántalmazása miatt tartóztattak le egy migránst

A francia rendőrség a héten letartóztatott egy 42 éves afrikai migránst Nogaróban, miután a gyanú szerint 2017 óta 28 gyermeket, köztük két csecsemőt erőszakolt meg, illetve bántalmazott szexuálisan és fizikailag otthonában.

A 42 éves, állítólag eredetileg Elefántcsontpartról származó migráns 2017-ben kezdte a szexuális visszaéléseket, miután meghívott magához egy nőt, akit később három másik, 32 és 42 év közötti nő követett, akik mindannyian francia állampolgársággal rendelkeznek.

28 gyermekükkel együtt éltek a 42 éves férfival, akivel állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek.

A gyermekeket állítólag szexuálisan és fizikailag is bántalmazták, az állítások szerint az afrikai megkínzott két csecsemőt is.

A bántalmazás azután vált ismertté a rendőrség előtt, hogy az egyik nő úgy döntött, elhagyja a házat, és feljelentette a bevándorlót emberrablás, szexuális visszaélés és erőszak miatt. Christian Peyret, Nogaro község polgármestere azt nyilatkozta, hogy a gyerekek a helyi állami iskolába jártak, beilleszkedtek, de a magánéletüket illetően szégyenlősek. Azt is állította, hogy szerinte a lakást a négy nő bérelte ki és nem tudta, hogy egy férfi lakik ott – írta meg a Breitbart.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább