Belföld

20 milliós merdzsóval jár karbantartani a 7.kerület cége

Mszp-s cég, a dk-s polgármester alatt…

Érdekes képet osztott meg lapunkkal olvasónk, aki mint beszámolt róla, február 19-én, 00 óra 53 perckor ütközött „a jelenségbe” Budapesten a VII. kerületi Damjanich utcában.- írja a telex.hu.

A képen egy civil autó látható, ami járműforgalom elől elzárt területen, szabálytalanul parkol.
Ez egy újonnan több mint 20 milliós – extráktól függően akár 30 milliós alapárú -, fekete Mercedes városi terepjáró.
Egy szélvédő alatt elhelyezett cetli szerint az EVIN Zrt. veszélyelhárító, hibaelhárító, karbantartó autója ez. A Telex megjegyzi, hogy egy karbantartó cég 20 milliós, Mercedes GLE 350 d 4MATIC Coupé típusú autót használ szervízkocsinak. (Akkor vajon milyen lehet a munkaruha, Armani?)
Még annál is furább, hogy a karbantartó luxusmerci tulajdonosa éjfél után tart karban valamit az amúgy csendes Damjanich utcában.
Az egész furcsasághalmazt mintegy megkoronázza, hogy az autó a cetli szerint az erzsébetvárosi EVIN Nonprofit Zrt. járműve, amelyik cég a kerületben a parkolás üzemeltetéséért is felelős.

A szabálytalan parolás miatt a telex megkereste a VII. kerületi polgármesteri hivatalt, itt polgármester a dk színeiben Niedermüller Péter

Az önkormányzat válasza szerint „a képeken az önkormányzat ingatlankezeléssel foglalkozó cége (EVIN) egyik szerződéses partnerének autója látható, aki a jelzett időben egy csőtörés miatt sietett a helyszínre. Tapasztalataink szerint az ilyen esetekben annál komolyabb az anyagi kár, minél később kezdik el a hiba elhárítását, ezért szükséges az azonnali intézkedés, a veszélyelhárítás.”

És, hogy miért jelent meg egy ilyen cikk a telexen ahol egy ellenzéki kerület az érintett? Nem, nem a  szabálytalan parkolás miatt. A 20 millió luxus autó miatt, amely egy olyan cégé, amely egy mszp-s kifizetőhely. Az ellenzéki összefogáson belül elkezdődött az mszp kicsinálása. 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább