Külföld

(18+) Megkéselte kétéves kislányát, felvágta a kicsi hasát és megette a máját a 24 éves anya

(18+)
Ép ésszel felfoghatatlan, amit a kenyai Olivia Naserian művelt a saját gyerekével. A gyerekgyilkosság ügyében nyomozó hatóságok elrendelték a fiatal anya elmeorvosi vizsgálatát.

Tíz napra vizsgálati fogságba helyeztek egy kenyai nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy valamiféle rituális gyilkosságot követett el saját gyereke ellen, írja a The Mirror. A 24 éves Olivia Naserian állítólag megkéselte két éves kislányát, Glory Njerit, majd felvágta a gyermeke hasát, hogy hozzáférjen a szerveihez. A nő ezután megette a kislánya máját.

A brutális gyerekgyilkosság a kenyai fővárostól, Nairobitól 30 kilométerre fekvő Kitengela egyik lakótelepén történt, a rendőrséget a szomszédok riasztották, aki szemtanúi voltak a történteknek. A szemtanúk állítólag az ablakon keresztül látták, amint Naserian többször is megszúrta a babát, miközben vallásos dalokat énekelt és megszállottan az ábécét kántálta.

A The Standard kenyai napilapnak nyilatkozva az egyik szomszéd azt mondta, a nő azt skandálta, hogy „soha többé nem fogsz sírni, kicsim… örökké aludni fogsz. Szeretlek, lányom”. A szomszédok próbáltak bejutni a házba, de nem jártak sikerrel, így tehetetlenül nézték az ablakon át, ahogy a nő kést döfött gyermekébe.

A szomszéd elmondta azt is, hogy hallották a kisgyerek dermesztő sikolyát, miközben az anyja nevét kiáltotta. A traumatizált szemtanú hozzátette: „Megette a babája máját, miközben néztük.” A nő más belső szerveket is eltávolított a testből, majd eszméletét vesztette.

A kislány holttestét a kitengelai kórház halottasházába szállították vizsgálatra. A helyi rendőrség időt kért a fiatal nő pszichiátriai kivizsgálásához.

„Szeretnénk megállapítani, hogy ez a nő normális-e vagy van valami mentális betegsége. Megmagyarázhatatlan, amit a saját babájával csinált” – közölte Benson Mutia, Kitengela rendőrfőnöke. RTL

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább