Belföld

14 éves kislányt zaklatott Cegléden egy pedofil

A tizennégy éves kislányt a ceglédi vasútállomáson zaklatta egy hatvan év körüli férfi. Szerencsére egy szegedi joghallgató az incidens szemtanúja volt és közbelépett

– számolt be a Szeged Ma.

“A tegnapi napon szem és fültanúja voltam annak, ahogy a ceglédi vasútállomáson egy középkorú férfi felakart szedni egy tizennégy éves lányt” – kezdte a történetét mesélni TikTok-on Vivien.

Az állomáson várakozó joghallgató meglátta a fiatal lányt, aki a kutyájával együtt várakozott az állomáson. A kislányhoz odalépett egy férfi, aki először megkérdezte hogy “na és ceglédi vagy?”. Eleinte még úgy tűnt Viviennek már korábban is beszélhettek egymással az érintettek. A kutyákról kezdett beszélgetni a kislány és az idősödő férfi, aki a telefonján elkezdte mutogatni a kutyáiról készült fotókat.

„Arra kaptam fel a fejem, amikor a férfi megkérte a lányt, hogy adja meg a telefonszámát”

– folytatta a történetet Vivien.

A kislány itt közölte, hogy nem fogja megadni a telefonszámát, mivel még csak tizennégy éves és visszakérdezett, mit gondolna, ha a saját lányával tenne valaki ilyet. A kislány annak is hangot adott, hogy gusztustalannak tartja amivel a férfi próbálkozik.

A férfi próbálta tovább győzködni a lányt, illetve koráról próbálkozott hazudni. Először azt állította harmincöt éves, majd harmincegy évesnek mondta magát, de Vivien beszámolója alapján szemmel láthatóan ötvenes éveinek végén vagy hatvanas éveinek elején járhatott a férfi.

A pedofil további győzködésére a kislány fennhangon közölte:

„Nem érti hogy gyerek vagyok?”

Vivien ekkor lépett oda a lányhoz, mert úgy érezte nagyon rosszra fordulhat a helyzet, az idősödő férfi ennek hatására rövidre zárta és búcsúzott.

A joghallgató szerint nagyon fontos, hogy felkészítsük a gyerekeinket is a hasonló helyzetekre. Az ehhez hasonló szituációkban a legnagyobb felelősséggel szerinte a környéken lévő felnőttek tartoznak. Vivien beszámolt arról is, hogy gyerekkora óta nagy az igazságérzete és szeret másoknak segíteni, pontosan emiatt folytat jogi tanulmányt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább