Kiemelt Külföld

13 éves olasz lányt vegzáltak, majd erőszakoltak meg a migránsok

Az eset a Villa Belliniben történt, Catania legnagyobb közkertjében, amely a központban található szabadidő és pihenés helyszíne több ezer cataniai fiú és lány, családok, idősek számára, és amely a város főútjáról, a Via Etneáról is megközelíthető.

Mindez január 30-án este fél nyolc körül, azon a napon, amikor a védőszent, Sant’Agata tiszteletére rendezett ünnepségek kezdődnek, melynek következtében az utcák emberek ezreivel voltak zsúfolva.

A nyomozók által közzétett információk szerint az áldozatot és barátját közvetlenül a kerti mosdók előtt hét egyiptomi származású fiú bántalmazta.

A lányt néhányuk vegzálta, majd heten, akik közül hárman kiskorúak voltak, a mosdóba kényszerítették őket.

Ezután többször, a barátja előtt, megerőszakolták a tizenhárom éves lányt, aki egy bizonyos ponton erőt vett magán, hogy kiszabadítsa magát és elmeneküljön. A Via Etneára érve néhány járókelő mentette meg.

A körözést kiadták, a hét gyanúsítottat csoportos szexuális erőszakkal vádolják.

Az egyik gyanúsított gyorsan fel is adta magát, és társairól is információkkal látta el a rendőrséget, így hamar elfogták az erőszakoló migránsokat.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább