Belföld

12 éves raj próbált kirabolni egy nőt karácsony napján Bátonyterenyén

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 12 éves helyi lakossal szemben.

A sértett személyesen tett bejelentést a rendőrkapitányságon, miszerint karácsony napján, sötétedés után kívánt leparkolni egy Bátonyterenyén lévő társasház mögötti parkolóba, amikor egy „fiatal” megkísérelte kirabolni.

A csekély információ birtokában megindult nyomozás hamar eredményre vezetett : a rendőrök december 28-án egy 12 éves „fiút” állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A „fiú” a sötétben egy szemetes mögül ugrott a parkolóhelyet kereső nő gépkocsija elé, és a kezével fegyvert imitálva az értékeit követelte. A nő ennek nem tett eleget, hanem úgy csinált, mintha a telefonján a segélyhívót tárcsázná, amit a „fiú” meglátott, és elszaladt. A sértettnél a járműben több százezer forint volt. A rendőrök ismerték a „fiatalt”, korábban több eljárás is indult ellene lopások miatt, ezért őrizetbe vették – közölték honlapjukon.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább